Nieuws

Wat voorheen bekend stond als 2 dagen Hemelvaart, krijgt in het Maastrichtse dispuutsleven een hele andere betekenis. Het ULV vindt dan namelijk plaats. Een heerlijk zomers (hockey-) festival waar de nodige biertjes bij genuttigd worden. Afgelopen jaar bezochten wij het ULV met Heerenhuis Adrianus !
Het jaarlijkse disputenvoetbaltoernooi waar wij dit jaar een team vormden samen met Sunergos! Niet gewonnen, wel gelachen en genoten!
P1016309JPG

Afgelopen zomer vond onze jaarlijkse bestuurswissel plaats. Lenna Samba volbrengt de taak van voorzitter, Jessie Blankers zal verantwoordelijk zijn voor de secretaris zaken en Paloma Joon zal onze penningmeester zijn aankomend jaar. Het nieuwe orakel is er klaar voor!

Ieder jaar vindt Disputenroeidag op Saurus plaats waar wij graag aan meedoen! Roeivereniging Saurus organiseert deze wedstrijd voor de disputen van Maastricht zodat zij eens kunnen proeven van deze mooie studentensport. Wij deden ook mee en we zijn enorm trots op onze roeiers!
288195578_428727879258518_7209072898112165054_njpg

Zoals elk jaar organiseert Sirene weer haar (beruchte) Kerstborrel. Ook zin om dit jaar voor de kerstvakantie nog één keer de kerstboompjes buiten te zetten?

Kom dan op de vrijdag voor de kerstvakantie langs!

Dit jaar vieren wij dat ons prachtige dispuut al 25 jaar bestaat! Met het thema Weerspiegeling vieren wij de reflectie van 25 jaar prachtige momenten, herinneringen en vriendschap! We hebben ons lustrumjaar samen met jullie mogen aftrappen in Café van Bommel en het was een onvergetelijke avond!

Het was weer tijd voor ons jaarlijkse herfstweekend! Afgelopen herfstweekend was wonder boven wonder een complete verassing gebleven, en de reis ging naar Pisa! In November hebben we heerlijk genoten van de zon, pizza en wijn in Italië en het was een weekend wat ons nog lang zal bij blijven!

Schermafbeelding 2023-02-16 233046jpg

Van 19 tot en met 22 augustus 2024 is de algemene introductieweek van Maastricht. Hier kan je ons de hele week vinden! Volg ons op Instagram @oddsirene en stuur vooral een DM!